категорії: новина

У соціальних мережах з'явився туристичний інтернет-порадник Karpaty.info

теґи: Карпати, корисне, соцмережі, цікаве, інтернет

 

Відтепер користувачі Livejournal, Facebook і Twitter матимуть нові  «майданчики» для спілкування на теми відпочинку і подорожей Карпатами і Західною Україною: це жж-спільнота, група у  Facebook і twitter-екаунт, започатковані туристичним інтернет-каталогом www.karpaty.info.


– Ми хочеморозповідати українським та закордонним користувачам про те, що складно втиснути у формат нашого офіційного сайту: це і корисна інформація про відпочинок у Карпатах та в Західній Україні, і різноманітні поради щодо подорожей та відпочинку, дискусії про проблеми, які постають у нашій роботі чи в українському туризмі в цілому, це і розповіді про те, чому ми любимо Карпати і чому любимо те, що робимо, – розповіла керівник проекту Karpaty.info Ганна Сидоренко. – Хочемо об’єднати тих, хто цінує відпочинок в Україні і хоче бачити його цікавим, екологічним, доступним.

 

За словами Ганни Сидоренко, Karpaty.info у соцмережах – не комерційний, а радше соціальний проект, свого роду «інтернет-помічник» для тих, хто збирається відпочивати у Карпатах чи, навпаки, вже відпочив там і хоче поділитись враженнями з українською інтернет-спільнотою.